Det nys overståede verdensmesterskab i ishockey er den største sportsbegivenhed på dansk jord. Hos Ticketmaster Danmark er vi stolte af, at vores billetsalg og afvikling af alletiders største actionbrag på is gik over al forventning. Nu vender vi blikket mod fremtiden og gør klar til næste store sportspræstation, når VM i herrehåndbold løber af stablen til næste år.

Isstøvet fra Royal Arena og Boxen har for længst lagt sig efter finalen i Royal Arena, hvor vores broderland mod øst, Trekronor, atter kunne hive en pokal i hus. Tilbage står historien om den største sportsbeghivenhed på dansk jord – eller is rettere sagt – hvor Ticketmasters spillede en central rolle som billetformidler, afvikler og markedsfører.

Næste store begivenhed på sportsfronten er VM i herrehåndbold til næste år, hvor Danmark er værtsland sammen med Tyskland. Vores mangeårige samarbejde med Dansk Håndbold Forbund gør os til den idelle partner, og hertil kommer fordelene ved alle de erfaringer vi fik i forbindelse med Ishocket VM’er i år.

Samtidig modtager vi fortsat alle former for små og store sportsarrangementer med åbne arme her hos Ticketmaster. Og vi oplever i det hele taget en øget interesse fra Danmarks mange sportsklubber.

Vi har nemlig i dén grad bevist, at sport ligger lige til vores højreben.

Flere nyheder

12/06/19

COPENHELL narrer billethajerne

COPENHELL er en af årets mest eftertragtede og populære festivaler, og i år gik den udsolgt på rekordtid. Af samme årsag oplever festivalen en del forsøg på svindel fra billethajer.

31/05/19

Varsling om planlagt opdatering

Til info er Ticketmaster.dk ikke tilgængelig søndag aften den 2. juni fra midnat kl. 24.00 og ca. 4 timer frem pga. planlagt opdatering.