Det nys overståede verdensmesterskab i ishockey er den største sportsbegivenhed på dansk jord. Hos Ticketmaster Danmark er vi stolte af, at vores billetsalg og afvikling af alletiders største actionbrag på is gik over al forventning. Nu vender vi blikket mod fremtiden og gør klar til næste store sportspræstation, når VM i herrehåndbold løber af stablen til næste år.

Isstøvet fra Royal Arena og Boxen har for længst lagt sig efter finalen i Royal Arena, hvor vores broderland mod øst, Trekronor, atter kunne hive en pokal i hus. Tilbage står historien om den største sportsbeghivenhed på dansk jord – eller is rettere sagt – hvor Ticketmasters spillede en central rolle som billetformidler, afvikler og markedsfører.

Næste store begivenhed på sportsfronten er VM i herrehåndbold til næste år, hvor Danmark er værtsland sammen med Tyskland. Vores mangeårige samarbejde med Dansk Håndbold Forbund gør os til den idelle partner, og hertil kommer fordelene ved alle de erfaringer vi fik i forbindelse med Ishocket VM’er i år.

Samtidig modtager vi fortsat alle former for små og store sportsarrangementer med åbne arme her hos Ticketmaster. Og vi oplever i det hele taget en øget interesse fra Danmarks mange sportsklubber.

Vi har nemlig i dén grad bevist, at sport ligger lige til vores højreben.

Flere nyheder

30/07/18

Ticketmaster One bliver til TM1

Ticketmaster One bliver til TM1, og samtidig har vi givet platformen en overhaling i form af nyt design og udseende. Vi har også gjort navigationen mellem apps mere enkel og intuitiv.

30/07/18

int’nl; Tm Italy appoints new director

Ticketmaster International meddeler, at ​​Daniel Bei er ny administrerende direktør for Ticketmaster Italien.