Den 2. april 2018 landede udstillingen STAR WARS™ Identities: The Exhibition I Belgien. Løjerne fandt sted i Palais 2 – Bruxelles’ Expo – og sluttede den 2. september samme år. Belgien var udstillingens sidste stop på Europaturnéen.

Den belgiske promoter, MB Presents, sagde ja til at lægge Ticketmasters Collector Tickets på denne del af udstillingens turné. Collector Tickets er som bekendt en souvenirbillet, der ikke alene giver adgang til eventen, men også fungere som et varigt minde om oplevelsen. Billetten består af et plastickort i en nøglesnor med artwork knytte til den pågældende event. På den måde vil selve billetten bliv en del af totaloplevelsen og efterlade ejeren med et varigt minde langt tid efter udstillingen er slut.

MB Presents og Ticketmaster traf den beslutning, at Collector Ticket blev lagt på som et opsalg i form af en speciel e-voucher. På den måde kunne kunderne bestille deres Collector Ticket online, men hente den på dagen, når de ankom til eventen.

MB Presents gik desuden med til, at der blev lavet seks forskellige Collector Tickets (med flere af de kendte karakterer fra Star Wars-universte) sammen med en branded nøglesnor. Alle designs blev naturligvis godkendt på forhånd af Lucasfilm Ltd.

Og så steg konverteringsraten da også lige fra 6 til 17 procent, hvilket igen understreger, at Collector Tickets er kommet for at blive.

Læs hele showcasen her 

Har du lyst til at slå dig løs med Collector Tickets på dit billetsalg, så kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 38481550.

Flere nyheder

14/03/19

Billedets magt

Hvis der mangler billede på din billetsalgsside hos Ticketmaster, så får du ikke gavn af vores unikke, skræddersyede og effektive markedsføring genereret af vores kunstige intelligens.... More

11/03/19

Comedy-rapporten er landet

Som tidligere omtalt her, så har Ticketmaster netop gennemført en større undersøgelse af comedymarkedet i Danmark. Undersøgelsen er, så vidt vides, den største og mest omfattende til dato.