Fans i USA kan nu købe billetter med stemmen via Alexa-devices som fx Amazon Echo and Amazon Dot.

Ticketmaster har annonceret et nyt partnerskab med Alexa, der er Amazons stemmestyrede assistent. Du kan møde hende på devices som Amazon Echo og Amazon Dot, og nu kan hun altså hjælpe med billetkøb i tilgift med nyheder, vejrudsigt, todo-lister og meget mere.

Integrationen mellem Ticketmaster og Alexa gør at fans kan finde og købe billetter via deres Alexa-device – og udelukkende ved stemmens brug.

Dette partnerskab er det nyeste i en lang række af partnerskaber med markante streamingtjenester, e-handelssites og social netværk, som fx Spotify, YouTube og Facebook.

Og således har vi etableret endnu en kanal, der gør det lettere for vores fans at finde og købe billetter til de events, de har lyst til at opleve.

Opdagelse af events og køb af billetter via Alexa-devices er i skrivende stund en realitet for kunder i USA og forventes at blive rullet ud i vores øvrige markeder i en nær fremtid.

Flere nyheder

12/06/19

COPENHELL narrer billethajerne

COPENHELL er en af årets mest eftertragtede og populære festivaler, og i år gik den udsolgt på rekordtid. Af samme årsag oplever festivalen en del forsøg på svindel fra billethajer.

31/05/19

Varsling om planlagt opdatering

Til info er Ticketmaster.dk ikke tilgængelig søndag aften den 2. juni fra midnat kl. 24.00 og ca. 4 timer frem pga. planlagt opdatering.