Fans i USA kan nu købe billetter med stemmen via Alexa-devices som fx Amazon Echo and Amazon Dot.

Ticketmaster har annonceret et nyt partnerskab med Alexa, der er Amazons stemmestyrede assistent. Du kan møde hende på devices som Amazon Echo og Amazon Dot, og nu kan hun altså hjælpe med billetkøb i tilgift med nyheder, vejrudsigt, todo-lister og meget mere.

Integrationen mellem Ticketmaster og Alexa gør at fans kan finde og købe billetter via deres Alexa-device – og udelukkende ved stemmens brug.

Dette partnerskab er det nyeste i en lang række af partnerskaber med markante streamingtjenester, e-handelssites og social netværk, som fx Spotify, YouTube og Facebook.

Og således har vi etableret endnu en kanal, der gør det lettere for vores fans at finde og købe billetter til de events, de har lyst til at opleve.

Opdagelse af events og køb af billetter via Alexa-devices er i skrivende stund en realitet for kunder i USA og forventes at blive rullet ud i vores øvrige markeder i en nær fremtid.

Flere nyheder

29/04/19

Én til én-markedsføring med automatiserede emails

Foruden vores avancerede algoritme, Predictive Intelligence, der skræddersyr hvert enkelt nyhedsbrev til vores flere end 400.000 modtagere, så har Ticketmaster også en lang række automatiserede... More