Hos Ticketmaster er vi enormt stolte af at modtage to priser ved Ticketing Technology Awards i Dublin den 28/4. Disse omfattede Best Product Innovation award for 'Collector Tickets' og vores gode kollega, Sam Isle, for at vinde the Executive of the Year award. Sam er ansvarlig for vores UK Artist Services team og er også MD i Ticketweb. Tillykke til Sam og Ticketmaster teamet, der udviklede vores 'Collector Ticket'-produkt!

Det var en stor aften for Ticketmaster med tildelingen af hele to priser ved Ticketing Technology Awards i Dublin! Ceremonien fandt sted under Ticketing Technology Forum 2016 på Guinness Storehouse, Dublin foran et publikum af ledende personer indenfor industrien.
 
Peter Quinlan var stolt over at modtage prisen for Best Oroduct Innovation for Collector Ticket. Han modtog denne pris på vegne af Phil Jennings, Melanie Schinck, Nigel Barrett, David Smith, Francois Thominet og hans franske hold, der var visionærene bag dette produkt, sammen med Collector Ticket markedet teamet, der fortsat har arbejde utrætteligt på at lancere Collector Ticket. En kæmpe holdindsats!
 
I et stadigt stigende teknologiske verden, hvor digitale og e-billetter er hurtigt ved at blive standard, besluttede Ticketmaster at indføre en særlig form for billet kun for fans - The Collector Ticket. Denne eksklusive, høj kvalitet, fysisk billet, der fungerer som en samlerobjekt souvenir, fans kan beholde for altid og som giver adgang til arrangementet, er det eneste produkt af sin art til rådighed på markedet – hvilket gør det unikt for fans. Siden Collector Ticket blev stillet til rådighed fra begyndelsen af ​​2015, har mere end 140.000 Collector Ticket blevet solgt i Frankrig, Østrig, Belgien, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Holland, Norge og på de britiske markeder. Dommerpanelet kaldte det "Et fremragende produkt, der opfylder kravene fra kunder, der ønsker bekvemmeligheden ved digitale billetter,  men samtidig ønsker unik souvenir billet".
 
Herudover modtog Sam Isles - Vice President, Artist Services - Ticketmaster International og administrerende direktør, TicketWeb –prisen for Executive of the Year for hendes flotte karriere i branchen, der spænder over næsten tre årtier.
 
Ticketing Technology Awards er blevet lanceret for at anerkende lederskab, innovation og præstation i anvendelsen af ​​teknologi i billetsalg på tværs af sport, teater, musik, biograf, levende underholdning og attraktioner.

Flere nyheder

22/06/18

Festival med sikkert billetsalg

Her er et hurtigt overblik over, hvad du kan gøre for at være med til at skabe en sikker billetsalgsproces til din festival, der holder.

20/06/18

Øget billetsalg med smarte løsninger

Lad ikke fans gå glip af dit arrangement!