Ticketmaster lukker alle officielle sekundære billetplatforme ned som et nødvendigt og vigtigt skridt i kampen mod billethajer og det illegale sekundære marked.

I Danmark har vi som bekendt ikke et organiseret sekundært billetmarked, da videresalg af billetter til mere end den pålydende værdi er forbudt. Anderledes er det i nogle af vores øvrige markeder, hvor videresalg af billetter med fortjeneste er fuldt lovligt.

Alligevel har Ticketmaster valgt at nedlægge både GET ME IN! og Seatwave og således forlade det sekundære marked i Europa fuldstændig. Beslutningen er en naturlig konsekvens af Ticketmasters ønske om at sikre, at billetterne havner i hænderne på rigtige fans i stedet for spekulanter, og det har egentlig hele tiden ligget i kortene, at de kontroversielle billetplatforme på et givent tidspunkt skulle erstattes af en ny løsning, der gør det muligt for fans at komme af med billetter, de ikke selv kan bruge.

Som en erstatning for GET ME IN! og Seatwave introducerer Ticketmaster UK derfor en ny platform, hvor fans kan overdrage sine billetter til andre fans – uden mulighed for at skabe profit. Initiativet høster roser fra britiske organisationer, som fx FanFair Alliance, der er en forening, der bekæmper svindel i forskellige former.

Flere nyheder

14/03/19

Billedets magt

Hvis der mangler billede på din billetsalgsside hos Ticketmaster, så får du ikke gavn af vores unikke, skræddersyede og effektive markedsføring genereret af vores kunstige intelligens.... More

11/03/19

Comedy-rapporten er landet

Som tidligere omtalt her, så har Ticketmaster netop gennemført en større undersøgelse af comedymarkedet i Danmark. Undersøgelsen er, så vidt vides, den største og mest omfattende til dato.