2018 var et år spækket med verdensberømte kunstnere og uforglemmelige begivenheder indenfor kultur, kunst og underholdning. Nu er det tid til at vælge ”Ticket of the Year” ved at stemme blandt alle de begivenheder, der fandt sted i 2018. Afstemning foregår via Ticketmaster Danmarks website fra den 5. til den 11. november.

Alle koncerter, teaterstykker, shows, festivaler m.m., der fandt sted i løbet af året, konkurrerer. Derudover er spillestederne, der afholder de kulturelle begivenheder, blandt kategorierne. Resultatet af afstemningen vil blive annonceret den 27. november. Derudover vil det meget ventede "Hvem vil du se i 2019?"-spørgsmålet blive besvaret ved afstemningen om "Ticket of the Year".

Der vil desuden blive trukket lod om et Ticketmaster Danmark gavekort til en værdi á 2.000,- DKK blandt deltagerne i afstemningen på "Ticket of the Year". Gavekortet kan bruges på ticketmaster.dk til kulturelle oplevelser indenfor bl.a. kunst, musik, sport, scene, familie-events m.m.

Besøg www.ticketmaster.dk/tmtoty for at deltage i afstemningen.

Flere nyheder

14/03/19

Billedets magt

Hvis der mangler billede på din billetsalgsside hos Ticketmaster, så får du ikke gavn af vores unikke, skræddersyede og effektive markedsføring genereret af vores kunstige intelligens.... More

11/03/19

Comedy-rapporten er landet

Som tidligere omtalt her, så har Ticketmaster netop gennemført en større undersøgelse af comedymarkedet i Danmark. Undersøgelsen er, så vidt vides, den største og mest omfattende til dato.