Nordens største hotelkæde, Scandic, og koncertarrangøren Live Nation er gået sammen om at tilbyde helt særlige pakker med overnatning og musikoplevelser til deres fælles kunder.

Live Nation og Scandic har været samarbejdspartnere i Sverige i adskillige år, men nu udvides samarbejdet til at omfatte hele den nordiske region, så både svenskere, nordmænd, finner og danskere nu kan få adgang til pakker med både hotelophold, forplejning og liveoplevelse.

Scandic Friends, som programmet hedder, vil gå i luften i 2018, og vil give medlemmer adgang til ikke alene koncertbilletter gennem Live Nation, men også særlige VIP-arrangementer på Scandics hoteller, adgang til eksklusive begivenheder, som fx backstage pass, sound check eller meet’n’greet på udvalgte koncerter og shows.

Scandic og Live Nation har altid været det perfekte match når det kommer til at bundle koncerter og hotelophold, og nu bliver dette match altså ikke alene gjort nordisk, men også udvidet til at omfatte langt mere end bare koncert og hotelophold i én pakke.

Partnerskabet vil officielt gælde fra 1. januar 2018, og de forskellige aktiviteter kan følges på www.scandichotels.com og via nyhedsbreve til medlemmer af Scandic Friends.

Flere nyheder

22/06/18

Festival med sikkert billetsalg

Her er et hurtigt overblik over, hvad du kan gøre for at være med til at skabe en sikker billetsalgsproces til din festival, der holder.

20/06/18

Øget billetsalg med smarte løsninger

Lad ikke fans gå glip af dit arrangement!