Under overskrifterne New Music og New For ’19 vil Ticketmaster slå et slag for nye, fremstormende talenter på den danske og internationale musikscene.

New Music dækker alt det nye, der spirer frem af talenter, og vi lægger løbende artikler op her. Disse artikler bliver blandt andet til i samarbejde med upcoming artister, venues, promotere, labels. Spillestedet VEGA er blandt andet en af de venues som vi samarbejder med, der ser det som en af deres fornemmeste opgaver at have fingeren på pulsen.

New For ’19 er vores bud på lokale kunstnere, som vi tipper på har en stor fremtid. Ticketmasters marketingchef Malene Nielsen siger om New For ’19: “Det er vigtigt for os at have en platform, der støtter artister på alle tidspunkter i deres karriere. Fra de helt grønne og uprøvede talenter, der måske stadig går på efterskole over de nye kunstnere med et par singler på bagen og videre til de helt tunge artister, der kan fylde en arena”.

Og med New Music og New For ’19 er spotten altså sat på de nye talenter. Du kan finde listen her.

Flere nyheder

12/06/19

COPENHELL narrer billethajerne

COPENHELL er en af årets mest eftertragtede og populære festivaler, og i år gik den udsolgt på rekordtid. Af samme årsag oplever festivalen en del forsøg på svindel fra billethajer.

31/05/19

Varsling om planlagt opdatering

Til info er Ticketmaster.dk ikke tilgængelig søndag aften den 2. juni fra midnat kl. 24.00 og ca. 4 timer frem pga. planlagt opdatering.