Når du sælger billetter hos Ticketmaster, bliver dit billetsalg automatisk en del af vores omfattende alert suite med automatiseret markedsføring baseret på vores fans adfærd på vores platform.

Foruden vores avancerede algoritme, Predictive Intelligence, der skræddersyr hvert enkelt nyhedsbrev til vores flere end 400.000 modtagere, så har Ticketmaster også en lang række automatiserede emails, der bliver udløst af forskellige faktorer, som fx billetkøbshistorik, browseradfærd og geografisk placering.

Når dit yndlingsband går i salg med en ny koncert, så er det derfor sandsynligt, at du vil modtage en mail med et tip om nyheden. Vi kalder denne automatiserede mailudsendelse for ”performer alert”, og den har vist sig at være et succesfuldt tiltag med en konverteringsrate på 3,5 procent.

Vi udbygger løbende vores række af automatiserede emails, der bl.a. omfatter Welcome Series, Performer Alert, Abandoned Event, Abandoned Artist, Abandoned Basket, Last Call, Event Reminder og endelig vores Ticket Alert, hvor 2/3 af content er tilpasset modtageren.

Alle disse email-alerts giver værdifuld støtte til markedsføringen af netop dit arrangement i hele dets livscyklus.

Flere nyheder

29/04/19

Festivalsite for festivalfans

Udvalget af festivaler hos Ticketmaster er så stort og varieret, at vi har udviklet et subsite, der skal gøre det endnu nemmere og bekvemt for vores fans at gå på opdagelse og finde billetter til... More