Her hos Ticketmaster er vi klar til endnu en gang at kåre årets største liveoplevelse blandt vores (og jeres) mange fans. I næste uge udlodder vi nemlig et gavekort til de af vores fans, der ønsker at afgive en stemme i årets kåring af årets billet. Man skal blot skrive hvilken artist eller begivenhed, der var årets bedste.

Ticket of the Year, eller TOTY, har kørt I adskillige år med stor succes. Med denne kåring giver vi vores fans mulighed for at vise, hvilken liveoplevelse der har været årets største – helt uafhængig af antal solgte billetter, omsætning eller lignende parametre, som vi som branchefolk går op i.

I TOTY stemmer vores fans med hjertet på den liveoplevelse, der har været mest tårefremkaldende, mest bevægende eller mest grinagtig i året der gik – og det kan både være sport, comedy, teater eller koncerter osv., der stemmes på.

Samtidig får vores fans mulighed for at stemme på en artist eller event, som de gerne vil opleve i 2018 – en unik lille forbrugerindsigt, som vi glæder os til at dele med alle arrangører og fans.

Flere nyheder

03/11/17

Dansk musik er på programmet i Holland til næste år

Eurosonic Noorderslag er en international “showcase festival”, der bliver afholdt i Groningen i det nordlige Holland.

03/11/17

Scandic og Live Nation i nyt partnerskab

Nordens største hotelkæde, Scandic, og koncertarrangøren Live Nation er gået sammen om at tilbyde helt særlige pakker med overnatning og musikoplevelser til... More