Nordens største hotelkæde, Scandic, og koncertarrangøren Live Nation er gået sammen om at tilbyde helt særlige pakker med overnatning og musikoplevelser til deres fælles kunder.

Live Nation og Scandic har været samarbejdspartnere i Sverige i adskillige år, men nu udvides samarbejdet til at omfatte hele den nordiske region, så både svenskere, nordmænd, finner og danskere nu kan få adgang til pakker med både hotelophold, forplejning og liveoplevelse.

Scandic Friends, som programmet hedder, vil gå i luften i 2018, og vil give medlemmer adgang til ikke alene koncertbilletter gennem Live Nation, men også særlige VIP-arrangementer på Scandics hoteller, adgang til eksklusive begivenheder, som fx backstage pass, sound check eller meet’n’greet på udvalgte koncerter og shows.

Scandic og Live Nation har altid været det perfekte match når det kommer til at bundle koncerter og hotelophold, og nu bliver dette match altså ikke alene gjort nordisk, men også udvidet til at omfatte langt mere end bare koncert og hotelophold i én pakke.

Partnerskabet vil officielt gælde fra 1. januar 2018, og de forskellige aktiviteter kan følges på www.scandichotels.com og via nyhedsbreve til medlemmer af Scandic Friends.

Flere nyheder

03/11/17

Dansk musik er på programmet i Holland til næste år

Eurosonic Noorderslag er en international “showcase festival”, der bliver afholdt i Groningen i det nordlige Holland.

03/11/17

Ticket of the Year 2017

Her hos Ticketmaster er vi klar til endnu en gang at kåre årets største liveoplevelse blandt vores (og jeres) mange fans.