Eurosonic Noorderslag er en international “showcase festival”, der bliver afholdt i Groningen i det nordlige Holland. Det er én af Europas allervigtigste platforme, når det handler om at hjælpe ny, europæisk popmusik på rette vej mod gennembrud på den internationale scene.

Eurosonic Noorderslag, eller ESNS, er festivalen, hvor du højest sandsynligt kan opleve de acts, som alle vil tale om den efterfølgende festivalsæson. Hvert år retter organisationen sit blik mod nye talenter fra et udvalgt land i Europa, og til næste år er det så blevet Danmarks tur til at være i søgelyset.

At valget faldt på Danmark, er ingen tilfældighed, da danske navne er hyppige på listen over vindere af European Border Breakers Awards (EBBA), hvoraf bl.a. Agnes Obel, Lukas Graham og MØ kan nævnes blandt de artister, der efterfølgende fik en solid, international karriere.

Disse 15 navne, og herunder syv danske, er bekræftet til at skulle på scenen i Groningen I 2018:

August Rosenbaum (dk) 
BAEST (dk) 
Bitch Falcon (ie) 
Dermot Kennedy (ie) 
KillASon (fr) 
Lorenzo Senni (it) 
Off Bloom (dk) 
School of X (dk) 
Širom (si) 
Soleima (dk) 
Velvet Volume (dk) 
We like We (dk) 
Zagami Jericho (cz) EBU act, recommended by Radio Wave 
Zeal & Ardor (ch) 
ŽEN (hr) 

Billetter kan købes her: https://www.ticketmaster.nl/artist/eurosonic-noorderslag-tickets/876085?language=en-us

Flere nyheder

03/11/17

Ticket of the Year 2017

Her hos Ticketmaster er vi klar til endnu en gang at kåre årets største liveoplevelse blandt vores (og jeres) mange fans.

03/11/17

Scandic og Live Nation i nyt partnerskab

Nordens største hotelkæde, Scandic, og koncertarrangøren Live Nation er gået sammen om at tilbyde helt særlige pakker med overnatning og musikoplevelser til... More