Billetnet er nu Ticketmaster Danmark – og www.billetnet.dk er nu www.ticketmaster.dk!

Billetnet er nu Ticketmaster Danmark – og www.billetnet.dk er nu www.ticketmaster.dk! Processen med at skifte navn til Ticketmaster Danmark har stået på i et stykke tid og er et naturligt skridt i vores udvikling som verdens største billetformidler. Med navneskiftet udfoldes et nyt og begivenhedsrigt kapitel, der rækker langt ind i fremtiden og tilbyder et væld af nye muligheder for danske arrangører og billetkøbere. Vi vil fortsætte med at arbejde lokalt og på det danske marked, men med et globalt perspektiv.

Siden starten tilbage i 1946, hvor ARTE så dagens lys og over 1991, hvor Billetnet blev til – har vi gået gennem mange faser. I 2002 blev Billetnet opkøbt af Ticketmaster International og blev dermed en  del af den globale billetformidler Ticketmaster, og i 2010 en del af den amerikanske underholdningskoncern Live Nation Entertainment. I år forenedes 17 forskellige markeder under ét brand - med global rækkevidde og lokal markedskendskab. Vi sælger billetter til alt fra globale turnéer til lokale klubgigs, fra Bruce Springsteen i Telia Parken til Trav Derby i Lunden.

Få mere info her

Flere nyheder

12/01/18

Ticketmaster fortsat landets førende billetformidler

Resultaterne fra seneste Brand Tracker viser, at vores brandtransformation og navneforandring i 2016 til Ticketmaster Danmark blevet godt modtaget på markedet, og vi har formået at kombinere... More

12/01/18

Google går til angreb på billethajerne

Knap så god en nyhed er det for det sekundære marked, der fremover skal leve op til langt strengere krav for at blive vist i Googles søgeresultat og annoncer.