Billetnet er nu Ticketmaster Danmark – og www.billetnet.dk er nu www.ticketmaster.dk!

Billetnet er nu Ticketmaster Danmark – og www.billetnet.dk er nu www.ticketmaster.dk! Processen med at skifte navn til Ticketmaster Danmark har stået på i et stykke tid og er et naturligt skridt i vores udvikling som verdens største billetformidler. Med navneskiftet udfoldes et nyt og begivenhedsrigt kapitel, der rækker langt ind i fremtiden og tilbyder et væld af nye muligheder for danske arrangører og billetkøbere. Vi vil fortsætte med at arbejde lokalt og på det danske marked, men med et globalt perspektiv.

Siden starten tilbage i 1946, hvor ARTE så dagens lys og over 1991, hvor Billetnet blev til – har vi gået gennem mange faser. I 2002 blev Billetnet opkøbt af Ticketmaster International og blev dermed en  del af den globale billetformidler Ticketmaster, og i 2010 en del af den amerikanske underholdningskoncern Live Nation Entertainment. I år forenedes 17 forskellige markeder under ét brand - med global rækkevidde og lokal markedskendskab. Vi sælger billetter til alt fra globale turnéer til lokale klubgigs, fra Bruce Springsteen i Telia Parken til Trav Derby i Lunden.

Få mere info her

Flere nyheder

15/12/17

Ticketmaster fortsætter sit europæiske eventyr med åbning af kontor i Italien

Ticketmaster, der årligt sælger flere end 530 millioner billetter, er nu trådt ind på den italienske scene for at løfte en del af landets billetsalg på regionalt og internationalt plan.

15/12/17

Nyt forsidedesign på vores Fan Platform

Millioner af fans besøger Ticketmaster for at købe billetter hvert år på vores Fan Platform. Vi er ved at gøre den oplevelse endnu bedre.