Modtagelsen af Fan Guarantee har været overstrømmende positiv og vidner om en livebranche, der er parat til at tage et skridt ind i fremtiden sammen med Ticketmaster. Sammen forbedrer vi servicen for vores fælles fans, fordi vi ved, at det lønner sig på den lange bane – også økonomisk.

I sidste nyhedsbrev fortalte vi om vores seneste initiativ til forbedring af serviceniveauet for vores købere samt øget salg af billetter. Fan Guarantee er nemlig lig med 100 % officielle billetter, 3 dages returret samt mulighed for opgradering og overdragelse af billetter.

Initiativet går som nævnt i luften den 1. november, og vi regner med, at det vil blive vel modtaget af vores, og dermed jeres, fans. Indtil videre vil vi gerne takke alle jer arrangører for at tage så godt imod Fan Guarantee – vi glæder os til at gøre endnu flere fans glade, når vi – som altid – bringer fans til liveoplevlser og liveoplevelser til fans.

Flere nyheder

12/01/18

Ticketmaster fortsat landets førende billetformidler

Resultaterne fra seneste Brand Tracker viser, at vores brandtransformation og navneforandring i 2016 til Ticketmaster Danmark blevet godt modtaget på markedet, og vi har formået at kombinere... More

12/01/18

Google går til angreb på billethajerne

Knap så god en nyhed er det for det sekundære marked, der fremover skal leve op til langt strengere krav for at blive vist i Googles søgeresultat og annoncer.