Modtagelsen af Fan Guarantee har været overstrømmende positiv og vidner om en livebranche, der er parat til at tage et skridt ind i fremtiden sammen med Ticketmaster. Sammen forbedrer vi servicen for vores fælles fans, fordi vi ved, at det lønner sig på den lange bane – også økonomisk.

I sidste nyhedsbrev fortalte vi om vores seneste initiativ til forbedring af serviceniveauet for vores købere samt øget salg af billetter. Fan Guarantee er nemlig lig med 100 % officielle billetter, 3 dages returret samt mulighed for opgradering og overdragelse af billetter.

Initiativet går som nævnt i luften den 1. november, og vi regner med, at det vil blive vel modtaget af vores, og dermed jeres, fans. Indtil videre vil vi gerne takke alle jer arrangører for at tage så godt imod Fan Guarantee – vi glæder os til at gøre endnu flere fans glade, når vi – som altid – bringer fans til liveoplevlser og liveoplevelser til fans.

Flere nyheder

15/12/17

Ticketmaster fortsætter sit europæiske eventyr med åbning af kontor i Italien

Ticketmaster, der årligt sælger flere end 530 millioner billetter, er nu trådt ind på den italienske scene for at løfte en del af landets billetsalg på regionalt og internationalt plan.

15/12/17

Nyt forsidedesign på vores Fan Platform

Millioner af fans besøger Ticketmaster for at købe billetter hvert år på vores Fan Platform. Vi er ved at gøre den oplevelse endnu bedre.