"WE GET" - KONCERTER, SHOWS, TOURS, SPORT, TEATER, COMEDY ...
TICKETMASTER.DK

Hvad enten dit arrangement er mindre, større eller et sted i midten, så arbejder vores team for, at du får den helt rigtige billetformidling og support. Og det er uanset om du vælger at opsætte og administrere dit arrangement selv, eller om du ønsker, at vi udfører opsætning, marketing, box office og adgangskontrol. Kontakt blot vores salgsafdeling, så hjælper vi dig i gang!

EN INNOVATION VEJ TIL DYNAMISK PRISSÆTNING AF BILLETTER
PLATINUM

Ticketmaster Danmark kan som den eneste danske billetformidler tilbyde arrangører salg af såkaldte Platinum-billetter. Platinum-billetter er typisk en lille portion billetter til nogle af de bedste pladser - og konceptet sikrer, at fans kan købe de mest attraktive, ledige pladser til et givent arrangement i stort set hele salgsperioden.

Platinum sikrer alle billetkøbere en let og sikker adgang til de bedste pladser hos den autoriserede/officielle billetformidler i hele salgsperioden. Det sikres ved at gøre prisen på billetterne dynamisk - det vil sige tilpasset udbud og efterspørgsel. Priserne kan altså variere (gå op og ned) fra time til time og fra dag til dag. Dermed optimeres omsætningen for arrangøren og/eller artisten – og billetsalget på det sekundære/sorte marked reduceres. Kontakt os for nærmere info!

EFFEKTIVE, MÅLRETTEDE KAMPAGNER SOM HJÆLPER DIG MED AT NÅ DE RIGTIGE KUNDER
Messenger by Ticketmaster

Messenger by Ticketmaster er dit email-værktøj til at skabe stærke marketingkampagner. Opnå strategisk segmentering, øget konvertering og billetsalg med skræddersyet kundekommunikation og forbedret leveringskapacitet. Vigtigst af alt – overvåg din kampagne og vurdér effekten af din markedsføring. Lad os hjælpe dig godt i gang!

LIVE ARRANGEMENTER PÅ FARTEN
MOBIL APP

Snart kan både iPhone og Android-brugere opdage begivenheder, få push notifikationer om deres favorit kunstnere og købe billetter på farten. Vi er ved at udvikle en app, der gør dette muligt. Denne service vil være i live i løbet af 2015.

Vores fælles fans kan bruge en smartphone eller tablet for nemt at få adgang til og engagere sig med vores hjemmeside på samme lette måde som fra en computer - der sikrer ekstra bekvemmelighed for at købe billetter på farten. Vores responsive tilgang til design sikrer, at vi tilbyder en ensartet brugergrænseflade, uanset hvor kunderne interagerer med vores sites.

SÆLG MEGET MEGET END BILLETTER ...
UPSELL

Upsell er en effektiv salgsteknik og en måde at markedsføre én eller flere tillægsvarer, som har relevans for dit arrangement. En tillægsvare kan fx være en CD, en t-shirt, en plakat, eller en vin- og middagsoplevelse.  

Med Upsells på dit arrangement åbner du således døren til en række produkter, som dine kunder bliver gjort ekstra opmærksomme på under købsprocessen, og som skaber en anderledes, udvidet og mere indholdsrig købsoplevelse end den sædvanlige.

Upsells kan naturligvis markedsføres med/mod en bestemt målgruppe i vores nyhedsbrev, på Facebook eller via andet socialt medie.